V zásobníku spoločnosti BUKOCEL sa nenachádzala žiadna osoba

24.04.2008 Celý región

Vranov nad Topľou 23. apríla (TASR) - V zásobníku zauhľovania v drevospracujúcej spoločnosti BUKOCEL, ktorá je súčasťou Bukózy Holding v Hencovciach pri Vranove nad Topľou, nenašli počas pátracej akcie trvajúcej od ...
Jeden z pracovníkov výrobnej prevádzky energetického centra spomínanej spoločnosti ohlásil v utorok popoludní centrálnemu dispečingu pád neznámej osoby do zásobníka s uhlím. \"Zo strany vedenia a kompetentných pracovníkov spoločnosti boli bezodkladne a komplexne realizované všetky potrebné technicko-bezpečnostné kroky pre identifikáciu a monitoring vzniknutej situácie. Zabezpečili sme odstavenie výrobného zariadenia a vyvinuli sme všetky kroky pre záchranu ohrozeného života, \" uviedol dnes pre TASR riaditeľ Bukocelu Ján Iľko. Dodal, že v spolupráci s políciou, záchranármi, hasičmi a SBS-službou so psami bola vykonaná kontrola uvedeného zariadenia vrátane použitia termovízie.
\"Po približne 12-hodinovom pátraní a monitoringu prevádzky sme mohli konštatovať, že správa bola poplašného a irelevantného charakteru, nikto z pracovníkov spoločnosti nechýba a nikto neutrpel žiadny pracovný úraz, \" konštatoval Iľko.
Spoločnosť BUKOCEL, a.s. , v spomínanom výrobnom úseku energetického centra nabehla na štandardný prevádzkový režim.
 

Vyberte región